Jak na věc


žemlovka s jablkama

Jednoduché palačinky à la crêpes Suzette

    Suroviny Cukr vanilka, Mléko polotučné, Veka tuková, Cukr vanilka, Tvaroh jemný, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    NĚCO NAVÍCPoslední vrstvu veky můžete před pečením lehce poprášit moučkovým cukrem a pokapat rozpuštěným máslem a rumem, ve kterém jste namáčeli rozinky. Vytvoří se tak krásně křupavá krustička.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Žemlovku pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut. Potom na povrch naneseme pevný sníh ušlehaný z bílků a cukru. Krátce zapečeme do zezlátnutí sněhu.
    Žemlovku pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut. Potom na povrch naneseme pevný sníh ušlehaný z bílků a cukru. Krátce zapečeme do zezlátnutí sněhu.


Nerezové zdobítko FLOR 14mm - Ibili

    1 Nejdřív připravte tvarohovou nádivku: tvaroh rozetřete s máslem, cukrem a žloutkem. Přidejte vanilkový cukr a scezené rozinky (tekutinu uchovejte).2 V míse prošlehejte mléko se žloutky, přidejte 2 lžíce cukru a rozpuštěné máslo a opět prošlehejte. Do ochuceného mléka postupně vkládejte plátky veky a nechte je nasáknout.3 Troubu předehřejte na 160 °C. Menší pekáček vymažte máslem a dno pokryjte první vrstvou plátků veky, na ni rozprostřete všechna nastrouhaná jablka, posyp te skořicí, 4 lžícemi cukru a pokryjte další vrstvou veky. Na tu rozetřete tvarohovou nádivku, pokryjte poslední vrstvou navlhčené veky a pokapejte rumem z rozinek. Dejte péct do trouby asi na 45 minut.4 Mezitím z bílků a šesti lžic cukru ušlehejte pevný sníh na sněhovou čepici. Rozetřete ho na upečenou žemlovku a ještě 5–8 minut nechte zapéct v troubě.
    Na tvaroh rozprostřeme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Posypeme vanilkovým cukrem, skořicí a rozinkami. Přikryjeme zbylými plátky veky a zalijeme zbylým oslazeným mlékem.
     Na tvaroh rozprostřeme oloupaná, nahrubo nastrouhaná jablka. Posypeme vanilkovým cukrem, skořicí a rozinkami. Přikryjeme zbylými plátky veky a zalijeme zbylým oslazeným mlékem.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00