Jak na věc


brokolice pomazanka recept vynikající

Bulgur se zeleninou a mandlemi I

    Listy brokolice jsou také jedlé a mohou se připravit podobně jako kapusta. Využívají se ale jen listy mladé a jemné, listy starších rostlin jsou tuhé a vláknité.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Brokolice se nejčastěji vaří v mírně osolené vodě, může se také dusit nebo vařit v páře - při tomto způsobu úpravy se v brokolici zachová více cenných látek a je i chutnější. Velmi často se také servíruje zapečená brokolice například s těstovinami nebo jako grilovaná zelenina. Uvařená brokolice se přidává i do rizota. Brokolicová polévka se smetanou je také výborná, vyzkoušejte!
     Brokolici rozebereme na růžičky a chvíli povaříme. Nakrájené žampiony orestujeme, přidáme brokolici, osolíme a okmínujeme. Chvíli společně dusíme. ...
     Brokolice velmi zdravá zelenina, které obliba se stále  zvyšuje a v posledních letech se konzumuje dokonce častěji než květák. V gastronomii se brokolice podobně jako květák používá, na rozdíl od něj ale méně nadýmá a má také větší obsah vitamínů a dalších látek, prospěšných pro lidské zdraví.


Pomalu pečené kuře s citronem, tymiánem a šťouchanými brambory

     Brokolici omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály odřízneme. Cibuli oloupeme, pokrájíme na drobné kousky. Máslo rozpálíme a osmahneme na něm cibuli...

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00