Jak na věc


herbář výroba

Jídla ze skanzenu: Pápěnka

    Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš
    Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče
    Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření ...
    Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš
    Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň
    Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka


Pohřební služba s tradicí a koňským pohřebním vozem

    Přípravek Triphala je kombinací tří ájurvédských bylin na účinnou detoxikaci organismu přírodní cestou. Blahodárné účinky směsi bylin Amalaki, Vibhitaki a Haritaki jsou známy už více než 5000 let. Tato kombinace působí velmi pozitivně na celý trávicí systém, nervovou soustavu a psychický stav. Aktivujte svůj imunitní systém směsí bylin Triphala a vyhněte se mnohým nemocem, které souvisí s oslabenou imunitou organismu. Zbavíte se také únavy, vyčerpání a stresu.
    Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo
    Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky
    Šestá řada originálního lifestylového magazínu nejen o skvělých receptech, ale také zdravé krajině, lidech a zdravějším životním stylu. Uvádí Kateřina Winterová. Režie J. Včela
    Herbář je hlavně o bylinách, ale klade si za cíl dívat se na to, co jíme, komplexněji. Staráme se nejen o zahradu a dobré jídlo na talíři, ale i jak se nám na ten talíř dostalo. Člověk a zvíře. Tak by se dal nazvat další díl nového Herbáře.


Kardamom zelený neloupaný 35g DNM

    Příroda kolem nás je natolik rozmanitá, že poznat vše, co je její součástí, je obtížné až téměř nemožné. Usnadnit vám to však může herbář rostlin, který jsme pro vás na této stránce připravili. Najdete zde důležité informace o zeleni, co vás obklopuje, o jejích účincích na vaše zdraví, i rady a tipy, jakým způsobem ji třeba využít k dekoraci prostředí, v němž žijete. Herbář rostlin je tak nejen zdrojem teoretických informací, ale i užitečných rad.
    Náš herbář rostlin vám bude pomocníkem, díky kterému pro vás příroda přestane být velkou neznámou. Poznejte květiny, stromy, keře a mnohé další rostlinstvo, které utváří malebnou krajinu kolem nás, a seznamte se s jejich účinky na zdraví. Herbář rostlin bude vaší studnicí vědomostí a znalostí.
    Herbář rostlin, přehledně rozdělený do různých kategorií, není zaměřen pouze na léčivé byliny, jak tomu obvykle bývá, ale najdete v něm popisky, obrázky a údaje vztahující se k jakékoliv vegetaci. Dozvíte se zde tak mnoho zajímavého, co jste třeba o květinách, které pěstujete na své zahrádce, ani netušili.


TRIPHALA detoxikační kúra 240kps.

    Její nový Herbář je show o jídle, zdravém životním stylu, přírodě a ekologii. „Zdravá krajina, zdravé suroviny, zdravé recepty a zdraví lidé. To je filozofie Herbáře. Jíst a žít podle ní můžeme zvládnout všichni,” doplňuje Winterová. Každý díl bude uvozen situací ze zahrady nebo přírody, která následně ovlivní obsah celého dílu – například příprava fialkového sirupu, sadba původních odrůd a využití jejich neopakovatelné chuti nebo vypouštění pstruhů v Krkonoších. V televizní kuchyni Kateřině pomůže několikanásobná Foodblogerka roku, Markéta Pavleye z blogu Kitchenette. Na polích a zahradách to budou ti nejlepší v oboru z celého Česka. Vrcholem každého dílu bude hlavní recept – tematický, doplněný o základní informace týkající se způsobu pěstování nebo chovu suroviny.
    V pěti úspěšných řadách Herbáře tvůrci představili sto padesát druhů nejběžnějších léčivek, osobité hosty a také spoustu dobrého jídla. Šestá série stojí pevně na předchozích pěti řadách, a přesto je nová a čerstvá. Otevírá se lidem, kteří chtějí žít zdravě, zůstat fit, kteří se zajímají o kvalitu potravin, tradici, ekologii a samo sebou také o vaření. „Už pět let v Herbáři představuji léčivé účinky bylin a zkouším recepty našich předků. Ti ale žili a léčili se v jiné době. A já si tak říkala, že po té pěkně dlouhé řádce prozkoumaných bylin je na čase, abych se na Herbář podívala nově. Tak, aby diváci viděli, jak to, co jsme společně těch pět let zkoušeli a co jsme se dozvěděli, můžeme opravdu používat v každodenním životě. Bude to letos moderní televizní i knižní kuchařka, doufám na dalších sto let. Plná bylin, zdraví a inspirace,” říká o novém Herbáři jeho tvůrkyně a úspěšná autorka knih o jídle, herečka Kateřina Winterová.


Aimil AmytrolEU hladina cholesterolu

    Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře
    Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00