Jak na věc


křehký francouzský jahodový koláč do kulaté formy

Stačí se přihlásit nebo registrovat

     Maso na řízek naklepeme, přendáme do mísy a zalijeme perlivou vodou, misku zaklopíme. Takto připravené maso necháme přes noc v chladničce. Poté stačí maso usušit a běžným způsobem obalit. Řízek bude krásně křehký.
    Dobrý den Mišo, právě jsem z trouby vyndala tento famózní koláč a kluci už mi tady brousí kolem, kdy prý vystydne;-) chystala jsem se na šlehačkovou bábovku, ale když jste ráno zverejnila tohle, pustila jsem se do něj... Jinak jablečne košíčky už jsem dělala několikrát a bemaji chybu.... ostatně jako vše tady:-) mockrát děkuji za recepty a přeji hezký zbytek dne. Hanka
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Hanko, zdravím a smekám před Vaší rychlostí :)) doufám, že koláč chutnal a že si kluci nespálily pusy :) Díky za Vaši přízeň i důvěru v mé recepty, moc si toho vážím. Míša
    Kombinace křehkého máslového těsta a nadýchané, téměř pěnové náplně je krásná a osvěžující. Jemná navinulost tvarohu vylehčuje intenzivní chuť čokolády, aniž by ji přebíjela. Koláč si dobře rozumí s vůní drobného bobulového ovoce.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00