Jak na věc


oříškové rohlíčky do formiček

Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Připomínají kokosky – jen jsou v nich místo kokosu mandle a oříšky. Tohle cukroví navíc neobsahuje mouku, takže si ho můžou dopřát i lidé s bezlepkovou dietou. Buď tvarujte placičky jako my, nebo vykrajujte libovolné tvary.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.


Stačí se přihlásit nebo registrovat

    1 Předehřejte troubu na 190, horkovzdušnou na 170 stupňů. Oříšky rozložte na plech a opečte dozlatova; trvá to osm až deset minut. Až vychladnou, umelte je a nasypte do mísy.2 Přisypte cukr, mleté mandle a vyškrabaná semínka z vanilkového lusku. Důkladně promíchejte, přidejte vajíčko i žloutek a vypracujte tuhé těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a dejte aspoň na dvacet minut chladit.3 Potáhněte plech pečicím papírem a zvyšte teplotu trouby na 200, horkovzdušné na 180 stupňů. Z těsta tvarujte kuličky velikosti lískového oříšku a na plechu je mírně zploštěte. Pečte přibližně deset minut, do světle hněda.4 Na sporáku rozehřejte pánev s vodou a do ní dejte rendlík nebo ohnivzornou misku s čokoládou, špetkou muškátového oříšku a smetanou.Míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Nechte trochu vychladit a pak směsí spojujte vždy dvě sušenky k sobě.DEJTE JIM ČAS Oříškovým sušenkám stačí na rozležení jeden den. Hned po upečení křupou, ale už druhý den krásně změknou. Nezavírejte je do nepr
    Suroviny Máslo čerstvé, Mléko polotučné, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00