Jak na věc


pštrosí farma moravec

Nabídka platí denně do vyprodání - změna nabídky vyhrazena. Rezervace pro Vás držíme 15 minut od Vámi sjednaného začátku rezervace.

    Steaky osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi na trošce tuku cca 5 minut z každé strany pokud je chceme mít středně propečené, vyjmeme a dáme na teplé místo, do výpeku přidáme cukr, višně a necháme je lehce s cukrem zkaramelizovat, přidáme vývar a krátce varem zredukujeme, až nám vznikne jemná hustá šťáva s kusy višní. Na závěr přidáme koňak. Pokud by byla omáčka řídká, můžeme ji zahustit troškou škrobu rozmíchaného ve lžíci vody. Steaky podáváme přelité omáčkou, ideální přílohou jsou bramborové krokety.
    Pštrosí maso svou chutí a vůní připomíná telecí maso s příchutí zvěřiny, má ale tmavší barvu. Je možno ho použít na přípravu všech pokrmů od studené kuchyně, vhodná je i úprava vařením, dušením, pečením, ale nejlépe vynikne chuť pštrosího masa při grilování. Je možné ho kombinovat s různým kořením.
    Aby maso projevilo svou přirozenou vůni, je vhodné jej minimálně hodinu před přípravou vybalit, postupné zvyšování teploty masa před tepelnou úpravou také podpoří samotnou chuť masa.
    podle názvu (A-Z)podle názvu (Z-A)podle ceny (od nejnižší)podle ceny (od nejvyšší)podle datumu (od nejnižší)podle datumu (od nejvyšší)podle kódu (od nejnižší)podle kódu (od nejvyšší) 4 položky na řádek2 položky na řádek1 položka na řádekbez náhledů po 16po 32po 64po 96
    Tento polštář, velikosti klasického polštáře do postele, vám vytvoří před spaním pohodovou atmosféru, a třeba i vyřeší partnerské neshody kvůli všelij...


Pštrosí peří stará zlatá 5 - 12 cm

    Maso je nejlépe nakrájet na steaky o tloušťce cca 2-3 cm. Je možno grilovat na litinové pánvi s minimálním množstvím tuku, nebo přímo na roštu na žhavém uhlí. Prudkým opečením se póry masa uzavřou a steak tak zůstane šťavnatý a křehký, bez ohledu na to jestli chceme:
    Toto je pravděpodobně nejpohodlnější polštář na světě. Jeho originalita je v jeho úžasné schopnosti přizpůsobit se křivkám vašeho těla díky jeho nápln...
    Trendy doplněk do vašeho bytu či domu, který mění barvu. Povlak je tvořen flitry, které po projetí rukou mění vzhled. Povlak vám pomůže se odreagovat ...
    1 oddělený žloutek, 475 g cukru, 3 lžičky vanilkového cukru, 1 litr sladké smetany, 2 litry rumu nebo ještě lépe čisté režné (likér pak bude krásně žlutý, zatímco rum stáhne jeho barvu dohněda).
    Originální polštářek s designem opravdového hot dogu, se kterým potěšíte každého milovníka jídla, stejně jako milovníky netradičních bytových doplňků....
    Velmi netradiční dárek v podobě polštáře připomínajícího velkou sušenku. Každého zcela jistě pobaví a některé také příjemně potěší. Polštář je velmi j...
    Maso na vaření (krk, žebra, křídla) vaříme táhlým varem, barva vývaru je jako u hovězího, maso na vaření obsahuje hodně kolagenu, po vychladnutí vývar tvoří rosol.


Pštrosí peří fuchsiové 5 - 12 cm

    Celé kusy masa (nejlépe šály spodní kýty – pečeně) okořeníme, můžeme prošpikovat špekem, zprudka opečeme na tuku spolu s kořenovou zeleninou, podlijeme vývarem nebo vínem a pomalu pečeme ve vlastní šťávě při teplotě cca 80°C asi 1 hodinu. Po upečení můžeme šťávu upravit jako přírodní, nebo zeleninu propasírovat, zahustit, přidat smetanu a připravit jako svíčkovou na smetaně.
    Oboustranným povlakem na polštář s nápisem můžete říci mnohé. Začněte komunikovat vtipně a netradičně. Polštář s nápisem Yes darling / Not tonight, mn...
    Maso nakrájené na kostky (nejlépe maso na guláš, srdce nebo pštrosí krk) můžeme restovat a dusit na cibulovém základě jako guláš, zpracovat na ragů apod. Doba úpravy je cca 45 až 60 minut.
    Z česneku, zázvoru, cukru, sherry, sojové omáčky smícháme v širší misce marinádu, do které naložíme nejlépe na 24 h osolené steaky. Po vyjmutí z marinády steaky oklepeme a zprudka opečeme na rozpálené pánvi na trošce tuku cca 5 minut z každé strany, pokud je chceme mít středně propečené, vyjmeme a dáme na teplé místo, do výpeku přidáme zbylou marinádu, vývar a krátce varem zredukujeme, až nám vznikne jemná hustá šťáva. Pokud by ve šťávě zůstaly hrubší kousky z marinády, můžeme ji přecedit. Steaky podáváme přelité šťávou z marinády s opečenou jarní cibulkou vcelku s rozpečenou bagetou.


PŠTROSÍ SPECIALITY 17., 18. a 19. května

    Pštrosí maso nakrájené na nudličky, osolené a okořeněné zprudka opečeme na rozpáleném tuku, přidáme slaninu a cibuli nakrájenou na nudličky, osmahneme spolu s houbami do zlatova, potom zalijeme smetanou a krátce povaříme. Podáváme nejlépe s domácími nudlemi nebo restovanými bramborami.
    Nestrkejte hlavu do písku, nasaďte si pštrosí polštář a dejte si šlofíka! Ano, uznáváme, vypadá přinejmenším trochu zvláštně...Tuto starost ale přenechte jiným, najděte si vhodné místo, dejte si ho na hlavu, strčte ruce do průramků a oddávejte se nerušenému snění. V jakoukoli dobu, na jakémkoli místě! Šedý pštrosí polštář potěší každého milovníka spá...Zobrazit více
    Žloutek ušlehejte při pokojové teplotě s cukrem, přimíchejte vanilkový cukr a nakonec zašlehejte smetanu a alkohol. Směs poté uložte ve větší nádobě do chladného prostředí a po vysrážení ji stočte do lahví.


Sáček uzavírací 150x220 mm 1ks

    Nestrkejte hlavu do písku, nasaďte si pštrosí polštář a dejte si šlofíka! Ano, uznáváme, vypadá přinejmenším trochu zvláštně...Tuto starost ale přenechte jiným, najděte si vhodné místo, dejte si ho na hlavu, strčte ruce do průramků a oddávejte se nerušenému snění. V jakoukoli dobu, na jakémkoli místě! Šedý pštrosí polštář potěší každého milovníka spánku. Díky němu může pohodlně spát ve vlaku, na letišti, ale třeba i v práci. V posledním případě ale pozor na šéfa!
    Oboustranným povlakem na polštář s nápisem můžete říci mnohé. Začněte komunikovat vtipně a netradičně. Polštář s nápisem Dnes ano, Dnes ne, mnohé napo...
    Dopřejte si pořádnou dávku pohody! Doplněním své plážové výbavy o tento nafukovací hudební polštář budou Vaše chvíle odpočinku mnohem větší relax. Pol...

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00