Jak na věc


pařížský krém z pikaa

CHLEBÍČEK PAŘÍŽSKÝ na pařížském salátě

    Milá Milo,moc Vám děkuji za úžasný recept,dort se mi povedl perfektně a všichni byli nadšení.Nejvíce mne potěšila pochvala od mé kamarádky,která je cukrářka a velmi dobře peče,prohlásila ,že takto vynikající dort už léta nejedla.Ještě jednou díky,přeji mnoho úspěchů a to nejen v pečení.Krásný den Eva
    Co říct, MiLo, snad jen velkou pochvalu za Vaši preciznost a nápaditost. Tyhle dortíčky mě vždycky dostanou - jednak miluji jejich chuť, ať už jsou čokoládové, oříškové, nebo ovocné a hlavně se mi děsně líbí ta prezentace a dokonalost! Milena:-)
    Pavlo, zdravím Vás a moc děkuji, jsem ráda, že se dort povedl :) s uvedenou bezlepkovou moukou nemám zkušenosti, ale mohu doporučit kakaovo-mandlový korpus bez mouky, který mám mnohonásobně vyzkoušený :) recept najdete u příspěvku Bezlepkový dort s mascarpone.Každopádně jestli to zkusíte s tou bezlepkovou moukou, dejte vědět, jak dopadl :) Míla
    Děkuji :) tak pokud jste použila jen hořkou čokoládu, je jasné, že je krém tak tuhý :) ta nugátová ho totiž hezky zjemní :) když příště trochu čokolády uberete, bude krém nadýchanější :)Pěkný den a budu se těšit na další Vaše komentáře. Mila


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00