Jak na věc


polévky z mražené zeleniny

Zdravé jednohubky - i bez pečiva připravíte pohoštění nebo krásnou svačinku

    Samozřejmě nic nenahradí klasický poctivý vývar, ale co když nemáte čerstvou zeleninu a čas? Tak si můžete takto jednoduše poradit. Velkou výhodou této polévky je to, že nic neškrábete, nestrouháte, nekrájíte, žádný nepořádek nevyrobíte.
    Cibuli nakrájíme najemno, kedlubnu s mrkví očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Zeleninu orestujeme krátce na oleji a vmícháme do polévky. Vaříme zvolna 15 minut, přidáme mraženou zeleninu a necháme přejít znovu varem.
     Zobrazit příspěvek na Instagramu Extra vláčný kakaový dort
    V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme je moukou a osmahneme dozlatova. Jíšku zalijeme studeným vývarem, rozšleháme a za stálého míchání přivedeme k varu. Potom snížíme teplotu a necháme zvolna provářet.
     Zobrazit příspěvek na Instagramu Zapečená snídaně. Vejce caprese
    Jestli řešíte, zda je mražená zelenina vůbec zdravá, buďte bez obav. Mražená zelenina prochází výrobním procesem, který má přesně daná pravidla. Zelenina musí být před zamražením zcela čerstvá. Pak už její kvalitu může snížit jen to, jak s ní nakládají v daném supermarketu. Měla by se uvnitř balíčku sypat a neobsahovat ztvrdlé hroudy, které poukazují na to, že už někde mohla rozmrznout.


Vychytávka do svačinové krabičky

    Tuto polévku jsem před nedávnem uvařila, když klasicky doma nic moc nebylo a byla chuť na něco teplého do žaludku :-) Je velmi snadná a rychlá ...Od té doby dělám tuto polévku, když není čas, ingredience jsou na ni vždy ...

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00