Jak na věc


smažený sýr aby nevytekl

Administrátor musí fotky před zveřejněním schválit.

    Jak na smažený sýr, aby nám nevytekl? Pokud sýr při smažení vytéká, je to většinou způsobeno podílem tuku a vody v sýru. Čím méně je sýr tučný, tím více obsahuje vody, která se při smažení uvolňuje. Proto je základem vybrat si sýr s minimálním obsahem tuku 30 %, ideálně 45 % i víc. Důležité je také sýr obalit 2x, obal bude silnější a navíc má dostatek času se smažením zpevnit. Pokud máte čas, tak dejte obalené sýry alespoň na 2 hodiny do mrazáku.
    Tvrdý sýr (např. eidam) nakrájíme na plátky tlusté 1 cm, nebo použijeme hermelín v celku. Sýr obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném osoleném vajíčku a nakonec ve strouhance. Ještě jednou to zopakujeme, abychom získali tvrdší krustu, aby nám sýr nemohl vytéct.
    Na tomto portálu naleznete časem mnohem více receptů, které jsem osobně všechny uvařila, upekla a nafotila. Fotografie jsou proto autentické a pokrmy, které na nich uvidíte, jsou foceny v okamžiku, kdy jsou připraveny k servírování mé rodině či přátelům. Každý z vás, kdo recept vyzkouší, si může být jistý, že takhle jeho jídlo bude vypadat při dodržení postupu a ingrediencí. Věřím, že vám bude chutnat a mé jednoduché recepty uspokojí nejen vás, ale i vaše strávníky ☺ Vaše Vendy!


Péct cukroví je pro vás za trest? Zkuste hodně jednoduché a rychlé rohlíčky

    Tvrdý sýr (např. eidam) nakrájíme na plátky tlusté 1 cm, nebo použijeme hermelín v celku. Sýr obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném osoleném vajíčku a nakonec ve strouhance. Ještě jednou to zopakujeme, abychom získali tvrdší krustu, aby nám sýr nemohl vytéct.
    Jak usmažit obalovaný sýr? Recept známe snad všichni. Stačí ho obalit v hladké mouce, vajíčku a strouhance. Jenže stane se vám pak, že vám sýr začne vytékat a vy se kvůli tomu jen vztekáte místo toho, abyste si náležitě pochutnali?
    Přihlašte se k odběru newsletteru a budeme Vám pravidelně zasílat nové články do e-mailu. Váš kontaktní email bude použit pouze za účelem zasílání našeho newsletteru, nebude předáván žádnému dalšímu subjektu. Zasílání můžete kdykoli ukončit kliknutím na link ve zprávě, kterou Vám bude newsletter doručen.
    Jak na smažený sýr, aby nám nevytekl? Pokud sýr při smažení vytéká, je to většinou způsobeno podílem tuku a vody v sýru. Čím méně je sýr tučný, tím více obsahuje vody, která se při smažení uvolňuje. Proto je základem vybrat si sýr s minimálním obsahem tuku 30 %, ideálně 45 % i víc. Důležité je také sýr obalit 2x, obal bude silnější a navíc má dostatek času se smažením zpevnit. Pokud máte čas, tak dejte obalené sýry alespoň na 2 hodiny do mrazáku.


Recept, který zahřeje: Domácí pečený čaj plný ovoce a vitamínů

    Plátky sýra obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehaná vajíčka, strouhanka) a poté postup zopakujeme a obalíme ještě jednou. Obalené plátky sýra vložíme na pánev s rozehřátým olejem a osmažíme je dozlatova.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00