Jak na věc


spařená cibule do bramborového salátu

Obracečka na palačinky Mastrad 30x4,5cm - Mastrad

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Vývar přivedeme k varu, přidáme sušené chilli papričky, vsypeme kuskus, strouhanou citrónovou kůru a přiklopíme, odstavíme a necháme 5 minut stát. ...
    Kuskus je spařená a do malých kuliček tvarovanákrupice z pšenice, případně z ječmene nebo prosa. Kuskus se nevaří, ale jen zalévá vařící vodou, vývarem nebo omáčkou. Je jednou ze základních potravin v kuchyni severní Afriky. Na přípravu jídel s kuskusem je ideální speciální hrnec na kuskus.
     Zelené fazolky vaříme v horké vodě 2 minuty, scedíme a necháme vychladnout. Smícháme spařený kuskus, papriku, kmín, citrónovou kůru, koriandr, sůl...
     Jehněčí hřbet nařežeme na povrchu do hluboké mřížky, vetřeme sůl, pepř, posypeme rozmarýnem a česnekem, vložíme do mísy, zalijeme olivovým olejem a...


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Kuskus se používá jako hlavní ingredience nebo příloha mnoha jídel z různých druhů zeleniny - nejčastěji rajčat, cukety, mrkve, dýně, zelí, drůbežího, hovězího, vepřového i  jehněčího masa a ryb. Typickým kořením pro kuskus je ras el-Hanout, pro ostřejší chuť se používá harissa. Studený kuskus se servíruje například jako salát s mořskými plody, používá se i pro přípravu taboulé. Kuskus je vhodný i na přípravu sladkých jídel, často se kombinuje s mlékem, rozinkami nebo mandlemi.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00