Jak na věc


studené aspikový dorty

V obchodě naleznete materiál pro výtvarné, kreativní a hobby tvoření a

    Studené předkrmy → Sýr nastrouháme najemno, rozmícháme s Ramou Creme Bonjour, zakapeme citrónovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Dobře rozmícháme a necháme v chladu asi 30 minut uležet. Násled ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Mazací sýr smícháme s tvarohem, přidáme najemno nastrouhaný tvrdý sýr a ochutíme solí a česnekem. Z hmoty tvarujeme kuličky, které obalujeme buď v sekaných bylinkách nebo mletých o ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → uzeninu i cibuli nakrájíme na kolečka, narovnáme do sklenic, asi do půlky a zalijeme lákem, pak znovu dáme vrstvu cibule a uzeniny. Zavřeme, dáme vychladit. Konzumujeme vychladlé. ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Dáme svařit 0,5-1 litr vody s Dekem. Ve chvíli, kdy se voda vaří přilejeme ocet, vypneme anecháme vychladnout. Pozor, když budete vařit vodu dohromady i s octem, tak to hrozně smrd ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Neoloupané hrušky rozpůlíme a odstraníme z nich jádřince. Tvaroh rozetřeme se lžičkou kari koření a podle chuti přidáme sůl. Krémem naplníme půlky hrušek a každou zavineme do plátk ... Pokračovat »


Polotovary k dekoraci - destičky, rámečky, hodiny, hodinové strojky, nalepovací čísla, krabičky na čaj, stojánky, bambusové truhličky, krabičky na kapesníky, šperky, teploměry, skříňky na klíče, věšáky, konve, plechové květináče, terakota aj.

    © 2009 – 2019 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam
    Studené předkrmy → Šlehačku ušleháme, přidáme křen, lehce osolíme a promícháme. Plátky šunky potřeme krémem a svineme. Do zdobícího sáčku (tvořítka) dáme Ramu Creme Bonjour a na rolky vytváříme pusin ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Buřty oloupeme, překrojíme napů,l vložíme do láhve. Pak opepříme, dáme vrstvu cibule a opakujeme do požadovaného množstvi. Nálev nechame přejít varem, odstavíme a ještě horký nalév ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Nálev: voda, ocet (asi 1/3 vody), kuličky pepře, feferonku, bobkový list. Necháme dojít k varu, odstavíme a necháme zchládnout. Plnotučnou hořčici smícháme s mletým pepřem. Špekáčk ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Do sklenice narovnáme na kolečka nakrájenou uzeninu, prokládáme na kolečka nakrájenou cibuli.Smícháme 15 lžic vody, 5 lžic octa, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce oleje, 2 lžíce hořčice ... Pokračovat »


Decoupage - ubrousková technika - ubrousky na decoupage 25x25 cm, 33x33 cm, ronda, kapesníčky, papíry, 3D papíry na decoupage, reprodukce

    Studené předkrmy → Vařená oloupaná vejce rozpůlíme, žloutky vyjmeme, utřeme je se smetanou, majonézou a přidáme nastrouhaný sýr a jemně nasekanou pažitku. Nádivkou naplníme půlky bílků. ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Nejprve si připravíme nálev. Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a chilli a necháme 2 minuty povařit. Nálev pak necháme vychladnout. Špekáčky olo ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Dávám 1 až 1 a půl hrnku octa a 3hrnky vody,15 kuliček nové koření, 20 kuliček pepře, 3 bobk. listy, lžíci cukru a lžičku soli. Feferonku. Vše svářím. Lák ochutnejte, můžete přidat ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Jablka rozpůlíme, lžičkou vykrojíme jádřince a jablko na řezné ploše ozdobně nastříkáme sýrem utřeným s medem a citronovou šťávou. Posypeme nasekanými ořechovými jádry a podáváme. ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Svaříme vodu s octem, vsype­me celý (nikdy nedělit na několik nálevů!) obsah 100 g balíčku Deka, povaříme asi 4 minuty a necháme chladnout. Špekáčky obupáme, rozkrojí­me napůl, ale ... Pokračovat »


V internetovém obchodu naleznete potřeby pro výtvarnou a kreativní hobby tvorbu, dekorace a dárky

    Studené předkrmy → Maso a vyprané kůžičky zalijeme osolenou vodou a stejnoměrně vaříme na mírném plameni, až je maso měkké. Z jazyka sloupneme kůži, vykostíme jej a na krájíme na kostky. Maso a část ... Pokračovat »
    Studené předkrmy → Příprava nálevu: ocet smícháme s vodou, přidáme všechny pochutiny a koření (mimo kulatých feferonek) a uvedeme do varu. Vaříme 5 minut (dost to smrdí). Poté vhodíme 2 rozpůlené kul ... Pokračovat »

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00