Jak na věc


www.pečeme z hery vánoční cukroví

Džem lesní směs se sníženým obsahem cukru 230g HAMÉ

    Ingredience 1 sklenička Alnatura cizrny (měly by fungovat i jiné značky či luštěniny, třeba bílé fazole) – z jedné skleničky získáte přibližně 110 g tekutiny cca 150 gr cukru možno přidat: 1/4 – 1/2 xantanové gumy (stabilizátor pro bezlepkové pečení) když se chystáte dělat větší pusiny mletá vanilka rozpuštěná čokoláda Postup Plech vyložte pečícím papírem [...]
    Ingredience receptu 150g moučkového cukru 1 balíček vanilkového cukru (lepší je čerstvá vanilka) 400g kokosu 250g sušeného rostlinného mléka 250g rostlinného másla 40ks loupaných mandlí Postup Rostlinný tuk rozpustíme a necháme trochu vychladit. Smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem, sušeným mlékem, 200g kokosu a zhruba 100 ml vody. Vypracujeme hladkou hmotu, z níž vytvarujeme kuličky, do [...]
    Ingredience 14 dkg hladké mouky 10 dkg rostlinného tuku 8 dkg moučkového cukru 6 dkg mletých ořechů Krém 15 dkg tuku 8 dkg moučkového cukru 6 dkg mletých ořechů 2 lžíce rumové tresti Postup Mouku a cukr prosejeme na vál, přidáme ořechy a tuk. Vypracujeme těsto, které si nakrájíme na kousky, ty pak vtlačujeme do [...]


Lineckou od Hamé propaguje nová kampaň Pečeme spolu

    Ingredience receptu 280g hladké mouky 40g moučkového cukru 100g nastrouhaných lískových oříšků 200g tuku alsan 1/2 lžičky vanilkového extraktu, na obalení: 300g moučkového cukru, 2 vanilkové cukry Postup V míse promícháme sypké ingredience a zapracujeme do nich na kousky nakrájený alsan. Vypracujeme těsto a necháme ho den uležet v chladu. Předehřejeme troubu na 180°C. Z [...]
    Krém: 1/2 mléka svaříme s 3 lžícemi kukuřičného škrobu, 1 vanilkovým cukrem a 5 žloutky šleháme nad párou do zhoustnutí. Po vychladnutí vyšleháme se změklým máslem.
    Ingredience Na 4 plechy: 2 ¼ hrnku hladké mouky ¾ hrnku hnědého cukru 2 lžíce holandského kakaa 1 lžíce mletého zázvoru 1 lžička skořice 1 lžíce perníkového koření ½ lžičky jedlé sody ¾ hrnku rostlinného margarínu ¼ hrnku rýžového sirupu Na polevu: moučkový cukr citronová šťáva Postup 1. Všechny sypké ingredience smícháme. Uprostřed směsi pak [...]
    Ingredience receptu 100 g moučkového cukru 200 g kokosového tuku nebo Alsan 300 g hladké mouky silken tofu marmeláda Postup Ze surovin vypracujeme a vyválíme těsto. Místo vajec použijeme 1/3 hrnku rozmixovaného silken tofu (seženeta v asijských potravinách), 1/3 hrnku sojové mouky a 1/3 hrnku vody. Vykrajujeme tvary a pečeme. Spojujeme marmeládou a dle chuti [...]


Džem jablečno-višňový Višeň 260g HAMÉ

    Ingredience 30 dkg hladké mouky 12,5 dkg rostlinného tuku 12,5 dkg kokosové moučky 12,5 dkg moučkového cukru ½ prášku do pečiva voda Krém 15 dkg tuku 8 dkg moučkového cukru Postup Na vál prosejeme mouku a moučkový cukr, přidáme prášek do pečiva, kokosovou moučku a tuk. Zpracujeme těsto. Je-li třeba (pokud těsto nelze spojit) přidáme [...]
    7Ingredience 50 g celozrnné jemné mouky špaldové (popř. hladké pohankové) 350–370 ml vody 35–40 g sušeného rostlinného mléka 50 g vlašských ořechů 50 g arašídů natural 50 g sloupnutých mandlí 80 g sušených švestek 70 g fíků 35 g datlí trošku skořice hrst půlek arašídových oříšků hořká čokoláda na vaření Postup Jemnou celozrnnou mouku rozkvedláme [...]
    Ingredience přibližně 12 ks velkých měkkých masitých datlí (např. Medjol) 1/4 hrnku kvalitního (fairtrade) kakaa 1/4 hrnku rozpuštěného kakaového másla či kokosového oleje (kakaové máslo se hodí lépe, ale výsledek je super i s kokosovým olejem) 2 lžíce kvalitního rumu či whiskey (použila jsem tmavý rum Saint James) semínka z vanilkového lusku Postup Datle vypeckujte [...]


Džem meruňkový se sníženým obsahem cukru 230g HAMÉ

    Ingredience Těsto 1 balení sušeného droždí nebo cca 25 g čerstvého droždí 1/4 hrnku teplé vody 3/4 hrnku dýňového pyré 1/4 hrnku mandlového, sójového nebo jiného ořechového/rostlinného mléka 1/4 hrnku teplého rozpuštěného rostlinného másla (např. Provamel, ViveBio nebo AlsanBio) 1 – 2 lžíce cukru krupice 2 a 1/2 hrnku polohrubé mouky 1 lžička soli 1/2 [...]

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
11519
cache: 0024:00:00