Jak na věc


zavarovany hrach

Zavařovaný kokosový moučník s borůvkovo-punčovým krémem

     Zralé ostružiny přebereme, očistíme a prolisujeme. Kaši necháme stát, dokud se neusadí kal. Poté přecedíme přes plátno, nebo čistou šťávu stáčíme gumovou hadičkou do kastrolu.
    Chtěl bych ten recept vyzkoušet , ale opravdu to ještě pustí vodu ? Vždyť na té fotce máte ten salát ve skleničkách před zavařením až skoro po okraj v nálevu. To přece z té porce neudělám ???? Díky za radu
    Sterilovat můžeme také po dobu 10 minut od bodu varu. Recept je kalkulován na 1.5l ostružinové šťávy, je-li potřeba, přizpůsobíme množství čerstvého ovoce.
    Alis, přeji dodatečně všechno nejlepší k svátku. :-)Už vůbec nezavařuji, ale jestli bude přebytek okurek, tak bych recept zkusila. I s cibulí. Máme takové míchanice rádi.
    Zvolna zahříváme, postupně přisypeme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Pěnu vytvořenou na povrchu sebereme. Sirup rozdělíme do vyhřátých lahví, převážeme dvojitým celofánem a urovnáme je na mřížku zavařovacího hrnce. Při teplotě 85 °C sterilujeme po dobu 30 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.


mohou pouze přihlášení uživatelé.

    Alis,já se na americké okurky teprve chystám...letos poprvé.Jsem zvědavá,jestli budou tak dobré,jak všechny blogerky tvrdí.Budu je dělat i s cibulí.Alis,moc zdravím!
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Vezměte si větší hrnec, do něj dejte borůvky a zalijte je rybízovým džusem, přidejte skořici a sáčky s čajem. Poté přiveďte k varu. Dále přidejte hřebíček a badián, které předtím vložíte do čajového spařovače. Celé vařte zvolna po dobu 15 minut. Po uplynutí této doby vyjměte čajový spařovač, sáčky s černým čajem a skořici. Zbylý obsah hrnce rozmixujte ručním mixérem.
     Zvolna zahříváme, postupně přisypeme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Pěnu vytvořenou na povrchu sebereme. Sirup rozdělíme do vyhřátých lahví, převážeme dvojitým celofánem a urovnáme je na mřížku zavařovacího hrnce. Při teplotě 85 °C sterilujeme po dobu 30 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.


Přidej ji jako první a odměna je tvoje.

    Ali, už loni jsem tento recept zaznamenala, ale nemaje vlastní okurky, nezkoušela jsem... Pořád čekám, až se dostaneme k tomu pořídit skleník a do něj pak i okurky... Pak tento recept bude aktuální i u nás a moc se na to těším, protože všude na tento salát slyším jen chválu:-)
    Zralé ostružiny přebereme, očistíme a prolisujeme. Kaši necháme stát, dokud se neusadí kal. Poté přecedíme přes plátno, nebo čistou šťávu stáčíme gumovou hadičkou do kastrolu.
    Pěkný dobrý den,chtěla bych zeptat, na kolik stupňů salát zavařujete?Dobu zavařování jste uvedla.Moc děkuji za skvělé recepty /mátový, bezový, meduňkový sirup i jahodová marmeláda dle vašich receptů se povedly/.Pěkný víkend, Markéta
    Ahoj Alenko, zavarit okurkovy salat, to by me nenapadlo..Ale podle ingredienci vidim,ze to musi byt dobrota! Ja bych taky radsi bez cibule - myslim ze je kdyz nechutna, je zbytecne ji tam davat :-)) Zdravim tebe i tve Jedliky!!
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Tento recept neznám a je zajímavý. Letos se našim okurkám moc nedaří. Máme svůj oblíbený recept a nerada bych kupovala nakládané okurky. Snad se zadaří něco naložit. :D


Milujivareni.cz - Recepty, online kuchařka, škola vaření

    Předehřejte troubu na 200 °C. Dále pomocí ručního mixéru smíchejte všechny ingredience dohromady tak, aby se Vám vytvořila jemná pasta. Touto pastou pak naplňte zavařovací sklenice zhruba do jejich 3/4 a dejte otevřené do trouby. Pečte zhruba 20 až 25 minut, dokud nebude mít moučník zlatavou barvu. Ihned po jejich vyjmutí z trouby zavíčkujte všechny sklenice, aby se tak vytvořilo potřebné vakuum, díky kterému Vaše moučníky vydrží i dva měsíce.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00